BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, September 7, 2009

Salah sendiri

pada ptg jumaat tu...konon2 nak p kedai beli barang...abis keja....trus aku trn nak p keta...yg muskilnya..bila aku nak bk alarm...tak da bunyi...aku x jg panik...tp bila aku cuba start keta..x ble...aku pening kpala...naik ofis...crita dgn kwn keja....crita punya crita dgn pengurus...aku br tringat yg td pagi aku tlh lp off lampu keta..jadinya bat weak la kan...last mta tlg husband dtg dan tlg aku....ada kwn ofis tu tlg pjamkan bat ketanya..akhirnya on keta...dpt...pas tu sgah rumah atas nasihat suamiku...pdhal niat awal tu nak p kdai...pas spai rumah..matikan enjin dan on balik...nsib bek keta idup..trus p kdai la

HARI MINGGU
buat kuih siput tuk hari raya dgn mak dan anak buahku...dlm 1 kilo jer..nti ari sabtu mgu ni kira nak bt kuih makmur.....tgk cuaca dulu la...

HARI INI
cadang nak kemaskini fail p/folio dan c/abiliti platih.....

1 comments: