BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, July 20, 2009

sepa mo jadi inkubator komputer

ini tbuka kpd bkas pelatih komp tahap 3..jadi jgn lmbt2 nti tlepas pluang...kalo ble antar ari ni k..sms cg k....

pas tu ari ni aku bt ujian Ms-Word...nampaknya masih ada yg tkapai2..panik kali ah...kesian bah...makanya bila ada banyakkkkkkkkkkkkkkkk ms tu, gunakan dgn sebaiknya k...jgn sembang2 0 jak.....4 ur future...........k la bye......................usaha tangga kejayaan.........

ILMU YANG TIDAK DIAMALKAN....BAGAIKAN POHON YANG TIDAK BERBUAH...................

BERFIKIRLAH SECARA POSITIF.............

3 comments:

messyremo said...

inkubator komputer?

keje ape tu kak?

yang say tau inkubator yg letak baby tu jer..hehe

bellafarhan said...

tak itu istilah yg kami gunakan di tmpt keje akak...tmpt mlatih platih untuk mjadi usahawan....kan inkubator tu maksudnya tmpt mjaga...so kami pantau platih tu..bimbing dia bdikari untuk business...

lynnz said...

ckgu kami msi blh jdi inkubator ka??hehehhe