BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, April 9, 2010

help......fikiran aku serabut....

ari ni(jumaat)...badan aku letih2 jak....ndak tahula...mungkin letih bkerja kot....tapi yg lebih mletihkn bila cadangan husband aku nak trade in kereta yg aku biasa pakai...sedih sbb byk kenangan da kereta tu dgn aku...cam adik beradik(boleh ke)...

da masuk 6 thn da aku drive keta tu....first time aku penah langgar keta org time reverse d UMS...nasib bek org tak nampak trus aku cpat2 majukn kereta dan reverse cm teda apa2 blaku.....

aku serba salah....alasan husband aku nak aku selesa bw keta tut (yg dia suggest tu)...

aku rs nak marah jak...geram....aku ni kalo sudah biasa dgn satu2 brg tu susah nak pakai barang baru......aduh.....x tenteram jiwa aku skrg ni...mcm mo pergi jauh jak ni...merajuk.....keta tu ada sentimental value tau...walau keta kecik....

3 comments: