BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, January 6, 2010

1st time Bella d sekolah TBK

semua ok.....tp second day tu dia ada nangis la time aku balik....ada 1 org budak lelaki tu...mula2 diam tp pas tu nangis ..ntah napa....dia rindu tetiba dgn family kot....

kemarin Bella blajar tulis bulat2.....smlm excited jugala dia buat balik tp skali dia nampak rancangan Mr Bean d Astro..trus tutup buku....

mama harap Bella blajar rajin2...supaya hidup Bella senang d kemudian hari...mama sayang Bella sama An....kamulah permata hati mama...

2 comments:

serimalam said...

Amin Ya Rabbal Alamin,,hehe,,sory la ganggu cgu,,cgu jgn risau la,suatu ari nti bella pasti menjadi seorg budak yg pintar & budak yg baik..
Tp,bella memang budak yg baik,,

serimalam said...

Assalamualaikum cgu,,hehe,,knpa setiap sy baca blog cgu ni kan,mcm mau menangis pla sy ni,,hehe,,tak tau pla knapa,mgkin blog cgu ni ada sedih2 ckit kot,,