BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, August 21, 2009

No Title

kemarin aku tak dtg sbb best friend aku da mslh...tp tak yah la aku bgtau ...mslh rumahtangga...dia ada prob dgn husbandnya....bila aku dgr critanya aku ikut nangis.....aku tgk badannya pun susut...

dia mmg ngaku masih sygkn suaminya..aku bg nasihat dgn dia sembahyang ikut waktu...jgn lupa kpdNya...mgkin selama ni kt ringan2kan smbhyg(cam aku le)...insyaAllah Dia akan tunjukkan jalanNya...yg sedihnya meka da kwin 12 thn.....dia ni mmg rapat dgn aku la..sjak kecil lg..

aku mls nak crita hal org biar ckit2 jak la aku taip kat blog aku ni....aku doakan agar best friend aku hidup aman damai with her family....Amin....

1 comments: