BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, March 23, 2009

Garfield hate Mondays

ah....bkaitan dgn tajuk di atas..aku pun malas jg nak p keja td..tp tjawab punya psl pigilah jg..bkn apa aku rasa ms bsama keluarga tu cam x ckp jak..sudalah ari jumaat ni p kem BTN di Ranau. cian anak aku, biasa suda uli2 di siring aku..oh ya ari ni aku ajar pelatih buat HTML(hypertext markup language, pas tu bt laman web pakai Ms Publisher 2007..aku teda mood bah ari ni..itu jak lah..nasihat aku...jan malas2..nti jd pmalas...kuang3..buat platih..jan ndak bt assignment cg tu..nti tidak terampil ..sendiri mo ingatlah..k

1 comments: